Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή

the-hobbit-2-poster-desolation-of-smaug-luke-evans

Πέρυσι τέτοια εποχή έγραφα για το πρώτο μέρος της τριλογίας του Χόμπιτ και ένα χρόνο μετά παραθέτω τις σκέψεις μου για το δεύτερο μέρος το οποίο είδα στο σινεμά εχθές.

Συγκεκριμένα είδα την έκδοση 3D, 48fps η οποία υπόσχεται (και είναι) μία μοναδική εμπειρία σε οτι αφορά την ποιότητα της εικόνας, και σε συνδυασμό με το εξαιρετικό 3D με έκανε ουκ ολίγες φορές να πω “ουάου!” κατά τη διάρκεια του έργου. Ενός έργου άκρως εντυπωσιακού σε οτι αφορά τη χρήση εφέ και τεχνολογίας που σε ορισμένα στιγμιότυπα και πλάνα απλά καθηλώνει το θεατή με αυτό που εισπράτει. ΟΚ το σενάριο είναι ένα παραμυθάκι με δράκους, ιπότες και νάνους αλλά σε κρατάει σε εγρήγορση καθ’ όλη του τη διάρκεια. Και παρ’ ότι μιλάμε για 160′ ταινία, δεν κουράζει καθόλου (αν και εξακολουθώ και πιστεύω οτι με 20-30′ λιγότερο έργο, το αποτέλεσμα θα ήταν απείρως καλύτερο).

Όπως και το πρώτο μέρος της τριλογίας πέρυσι έτσι και το φετινό, αν έχετε σκοπό να το δείτε μην το αφήσετε για να το νοικιάσετε σε DVD/BD. Δείτε το στο σινεμά (ακόμα και στην απλή 2D εκχοχή) γιατί αξίζει και με το παραπάνω…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s